Wrong – Gresit (2012)

Wrong – Gresit (2012)

Dolph este un barbat disperat. Si-a pierdut cainele pe care il adora pur si simplu, botezat Paul. Decide sa plece in cautarea acestuia si se trezeste intr-un mediu care i se pare dintr-o data necunoscut. Fara repere, dezorientat, se indoieste de toata lumea. In disperare de cauza, Dolph cere ajutorul unui detectiv privat, un anume Ronnie. Si continua sa isi puna o multime de intrebari cu privire la oamenii care il inconjoara precum Emma, vanzatoare de pizza sau gradinarul. Sa fie el responsabil de disparitia lui Paul?

Categorie 2012, Comedie, Filme Noi, Filme Online, Mister

Tag-uri filme 2012, filme comedie, Filme Mister, Wrong 2012, Wrong 2012 film online subtitrat, Wrong 2012 online subtitrat

Acum urmăresti filmul Wrong – Gresit (2012) , online subtitrat gratis


Daca doresti sa vizionezi filmul fara intrerupere si la o calitate HD distribuie filmul prietenilor tai.
Distribuie filmul

SERVER 2

SERVER 3

Informatie Va recomandam sa asteptati in jur de 5-10 minute pana se incarca filmul pentru o vizualizare mai buna si fara intreruperi. Pentru acest lucru trebuie sa porniti filmul, il opriti si asteptati aproximativ 10 minute, apoi il porniti iar si va merge fara intrerupere. Insa nu va putem garanta o functionare perfecta deoarece depinde foarte mult si viteza voastra de net.

(9 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit