War, Inc. (2008) – Online Subtitrat

Brand Hauser, un ucigas platit fara scrupule, este angajat de presedintele unui grup american aflat in Ugigistan sa lichideze un magnat al petrolului. Pentru a se apropia de tinta sa, Brand face in asa fel incat sa fie angajat de acesta pentru a supraveghea indeaproape casatoria nepotului sau cu o vedeta locala, Yonica Babyyeah. In timpul evenimentului, Hauser trebuie sa il ucida pe magnat si sa se imbarce de urgenta intr-un avion spre Ugigistan. La scurt timp, dupa ce afla o veste socanta, Hauser va fi nevoit sa isi infrunte proprii demoni din trecut.

Categorie 2008, Animatie, Comedie, Filme Online, Thriller

Tag-uri filme 2008, filme actiune, filme comedie, Filme Thriller, War Inc 2008 film online subtitrat, War Inc. (2008), War Inc. (2008) online subtitrat

Acum urm─âresti filmul War, Inc. (2008) , online subtitrat gratis


Daca doresti sa vizionezi filmul fara intrerupere si la o calitate HD distribuie filmul prietenilor tai.
Distribuie filmul

SERVER 2

Informatie Va recomandam sa asteptati in jur de 5-10 minute pana se incarca filmul pentru o vizualizare mai buna si fara intreruperi. Pentru acest lucru trebuie sa porniti filmul, il opriti si asteptati aproximativ 10 minute, apoi il porniti iar si va merge fara intrerupere. Insa nu va putem garanta o functionare perfecta deoarece depinde foarte mult si viteza voastra de net.

(13 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit