U.S. Marshals (1998)

U.S. Marshals (1998)

Din intamplare, in urma unui banal accident de circulatie, politia din Chicago da de urma lui Mark Roberts, cautat pentru comiterea unui dublu asasinat. Presupusul criminal este plasat in custodia maresalului american Samuel Gerard pentru a fi extradat prin intermediul unui avion alaturi de alti 20 de prizonieri. In timpul zborului, un detinut scoate o arma si trage asupra lui Robert. Rateaza tinta si loveste un hublou. Avionul se prabuseste. Aparatul isi termina cursa la Ohio. Odata epava evacuata, maresaul realizeaza ca Robert a disparut fara urma.

Categorie Actiune, Crima, Filme Online, Thriller

Tag-uri filme 1998, filme actiune, Filme Crima, Filme Thriller, U S Marshals 1998, U S Marshals 1998 film online subtitrat, U S Marshals 1998 online subtitrat

Acum urmăresti filmul U.S. Marshals (1998) , online subtitrat gratis


Daca doresti sa vizionezi filmul fara intrerupere si la o calitate HD distribuie filmul prietenilor tai.
Distribuie filmul

SERVER 2

SERVER 3

Informatie Va recomandam sa asteptati in jur de 5-10 minute pana se incarca filmul pentru o vizualizare mai buna si fara intreruperi. Pentru acest lucru trebuie sa porniti filmul, il opriti si asteptati aproximativ 10 minute, apoi il porniti iar si va merge fara intrerupere. Insa nu va putem garanta o functionare perfecta deoarece depinde foarte mult si viteza voastra de net.

(15 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit