Tower Heist (2011) online subtitrat in romana » Jaf la turnul mare

Ben Stiller și Eddie Murphy sunt protagoniștii acestei comedii despre niște simpli angajați la un complex luxos de apartamente care pun la cale un plan pentru a se răzbuna pe un escroc miliardar de pe Wall Street care le-a furat fondul de pensii.

De mai mult de 10 ani, Josh Kovacs (Stiller) e managerul unuia din cele mai luxoase complexuri de locuințe din New York City. Maniac al supravegherii angajaților, și nu numai, nu-i scapă nimic din ce se petrece acolo. În cel mai opulent apartament de la ultimul etaj al clădirii stă Arthur Shaw (Alan Alda), un mogul al finanțelor, acum arestat la domiciliu după ce a fost prins că a furat două miliarde din banii investitorilor.

Cei mai loviți de escrocheria lui sunt, evident, angajații complexului, care au lăsat pe mâna lui administrarea fondului lor de pensii. În doar câteva zile Arthur e posibil să dispară și să scape cu mâinile curate din ceea ce el consideră a fi “crima perfectă”. Așa că e grabă mare pentru angajați să-și pună în aplicare marele lor plan: vor să fure ceea ce ei sunt convinși că se ascunde în apartamentului lui Arthur, și anume… banii lor. Nefiind hoți de profesie, au nevoie de unul care se pricepe, totuși. Dar singurul pe care îl găsesc e doar un pungaș de doi bani – Slide (Murphy). Deși amatori într-ale jafului, angajații sunt, însă, foarte buni la ceva: cunosc ca pe propriul buzunar clădirea. Servere disponibile pentru vizionare [linkuri externe]

(23 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit