TITUS 1999 Film Online Subtitrat Gratis

TITUS 1999

TITUS 1999 Film Online Subtitrat Romana HD

Un băieţel îşi ia prânzul în bucătărie şi se joacă de-a războiul cu jucăriile sale. În acele momente, o bombă explodează la geamul său şi acesta se ascunde sub masă, iar apoi este salvat şi dus la un amfiteatru unde o mulţime de oameni aplaudă. O armată ce seamănă cu Armata de Teracotă pătrunde; Romanii, aflaţi sub comanda lui Titus Andronicus (Anthony Hopkins), se întorc victorioşi din război. Ei aduc drept pradă de război pe Tamora, Regina Goţilor, fiii acesteia şi pe Aaron din Moor.
Titus îl sacrifică pe băiatul mai mare al Tamorei, Alarbus, pentru ca spiritele celor 21 de fii ai lui să fie răzbunate. Tamora imploră ca băiatul ei să fie cruţat, dar Titus refuză. Cezar, Împăratul Romei, a murit. Băieţii lui, Saturninus şi Bassianus se ceartă pentru a-i lua locul pe tron. Tribunul Poporului, Marcus Andronicus, anunţă că alegerea poporului drept nou împărat să fie fratele său, Titus. El refuză această onoare şi îi cedează locul lui Saturninus.
Noul Împărat declară c-o va lua de soţie pe Lavinia, fiica lui Titus, pentru a onora şi eleva familia. Problema este că Lavinia a fost deja promisă fratelui său, Bassianus, care o fură. Băieţii rămaşi în viaţă ai lui Titus îi ajută pe cei doi să fugă din Pantheon pentru a se putea căsători. Titus, furios pe acţiunile băieţilor săi, pe care le consideră a fi trădări la adresa Romei, îşi ucide propriul fiu, Mutius, deoarece acesta încearcă să înlesnească evadarea. Noul Împărat îl dezonorează pe Titus şi se căsătoreşte în schimb cu Tamora, care complotează apoi răzbunarea faţă de cel care i-a ucis copilul.
Urmăreşte online filmul Titus 1999, cu subtitrare în Română şi calitate HD.
Urmareste mai jos, vezi TITUS 1999 film online subtitrat cu subtitrare in romana, calitate dvdrip, totul gratuit HD, toate pe site-ul nostru de filme online.

< style="font-size:0px;height:0px;line-height:0px;margin:0;padding:0;clear:both">

Server Ok


Server OpenLoad


Server VideoMega

(2 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit