The Woman – Femeia 2011 Film Online Subtitrat Gratis

The Woman - Femeia 2011

The Woman – Femeia 2011 Film Online Subtitrat Romana HD

Chris Cleek (Sean Bridgers) este un avocat care se află împreună cu familia lui la un grătar. Fiica mai mare, Peggy (Lauren Ashley Carter), stă de una singură într-o parte şi este îmbufnată. Singurul lor băiat, Brian Cleek (Zach Rand), priveşte cum nişte băieţi agresează o fată şi o împing într-un colţ, însă nu face nimic pentru a o ajuta. Pe când se află la vânătoare, Chris se întâmplă să dea peste „Femeie” (Pollyanna McIntosh) – aşa cum i se spune în film – care se scaldă în lac.
El se întoarce apoi cu o plasă de pescuit cu intenţia de-a o captura. Chris reuşeşte s-o lase inconştientă şi se întoarce cu ea acasă unde o aruncă într-un hambar şi o ţine legată ca pe un animal. El îşi obligă familia să participe la eforturile sale de-a o „civiliza” pe femeie. De-a lungul următoarelor câteva zile se prezintă faptul că această familie este una disfuncţională. Lui Brian îi face plăcere să cauzeze durere altor oameni, în timp ce Peggy este retrasă şi se teme de tatăl ei.
Pe de altă parte, Chris vrea să lase impresia că este un bărbat inteligent şi seducător. Prima încercare a lui de-a o aborda pe Femeie se sfârşeşte cu o ripostă puternică din partea ei. Peggy şi soţia lui, Belle (Angela Bettis), protestează în legătură cu intenţiile lui, iar fata cea mică, Darlin (Shyla Molhusen), încearcă să se împrietenească cu femeia prizonieră, dar fără ca tatăl ei să ştie. Cu toate acestea, Chris nu renunţă la ideea de-a o „civiliza” şi apelează la o mulţime de metode barbare pentru a face asta.
Urmărește online filmul The Woman – Femeia 2011, cu subtitrare în Română și calitate HD.
Urmareste mai jos, vezi The Woman – Femeia 2011 film online subtitrat cu subtitrare in romana, calitate dvdrip, totul gratuit HD, toate pe site-ul nostru de filme online.

< style="font-size:0px;height:0px;line-height:0px;margin:0;padding:0;clear:both">

Server Videoapi


Server Up2stream


Server VideoMega

(5 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit