The Turn of the Screw 2009 Film Online Subtitrat Gratis

The Turn of the Screw 2009

The Turn of the Screw 2009 Film Online Subtitrat Romana HD

Povestea filmului este prezentată printr-o serie de imagini din trecut care se intercalează cu discuţii între Ann, o pacientă de la un sanatoriu, şi Dr. Fisher, un psihiatru sceptic şi ateu. În ciuda sugestiei din partea superiorului său de a-şi îndrepta atenţia mai mult spre soldaţii care s-au întors din Primul Război Mondial, Fisher îşi doreşte s-o ajute şi pe Ann dacă va putea. În trecut, Ann a fost angajată de un aristocrat bogat şi sofisticat pentru a fi guvernanta nepoţilor săi orfani.
Acesta îi spune că el va fi la Londra şi nu doreşte să fie deranjat, astfel că ea va trebui să se descurce în caz că mai apar probleme. Ann călătoreşte în Bly unde face cunoştinţă cu personalul casei. Ea găseşte casa cumva neprimitoare, iar personalul este retras şi scump la vorbă. Ann primeşte ulterior o scrisoare prin care este informată că un elev de-al ei pe nume Miles a fost exmatriculat din internatul unde se afla, însă este asigurată de dna. Grose că Miles este bine îngrijit.
Când acesta ajunge la Bly, Ann descoperă că Miles a devenit un tânăr încântător şi chiar dacă nu îi explică ce s-a petrecut la şcoală, ea nu insistă cu întrebările. Interacţiunea ei cu copiii este idilică şi au parte de multe momente frumoase împreună. Ann descoperă că predecesoarea ei, Emily Jessel, este îngropată în acest oraş şi i se spune că aceasta s-a sinucis. De asemenea, ea începe să observe silueta unui tânăr bărbat, iar una dintre menajere îi povesteşte despre fostul valet abuziv sexual, Peter Quint.
Urmăreşte online filmul The Turn of the Screw 2009 (Turnul scorpiei), cu subtitrare în Română şi calitate HD.
Urmareste mai jos, vezi The Turn of the Screw 2009 film online subtitrat cu subtitrare in romana, calitate dvdrip, totul gratuit HD, toate pe site-ul nostru de filme online.

< style="font-size:0px;height:0px;line-height:0px;margin:0;padding:0;clear:both">

Server Ok


Server OpenLoad


Server VideoMega

(1 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit