The Suffering (2016)

The Suffering (2016)

Henry Dawles isi face aparitia pe proprietatea unui barbat in varsta, pregatit sa o evalueze si sa-i duca sotiei sale Rebecca niste bani. Henry incepe sa exploreze proprietatea imensa. Realizeaza ca in casa se petrec o serie de fenomene misterioase si inexplicabile: scaunul scartaie chiar daca nimeni nu sta pe el, viziunile ciudate care au inceput sa il terorizeze…pana si proprietarul casei are un comportament care lasa de dorit. Henry va avea de suferit. Insa nu durerea fizica este mai mare, ci cea psihica, realizand cat rau i-a facut sotiei sale pana acum.

Categorie 2016, Filme Noi, Filme Online, Horror, Mister, Thriller

Tag-uri filme 2016, filme horror, Filme Mister, Filme Thriller, The Suffering 2016, The Suffering 2016 film online subtitrat, The Suffering 2016 online subtitrat

Acum urm─âresti filmul The Suffering (2016) , online subtitrat gratis


Daca doresti sa vizionezi filmul fara intrerupere si la o calitate HD distribuie filmul prietenilor tai.
Distribuie filmul

SERVER 2

SERVER 3

Informatie Va recomandam sa asteptati in jur de 5-10 minute pana se incarca filmul pentru o vizualizare mai buna si fara intreruperi. Pentru acest lucru trebuie sa porniti filmul, il opriti si asteptati aproximativ 10 minute, apoi il porniti iar si va merge fara intrerupere. Insa nu va putem garanta o functionare perfecta deoarece depinde foarte mult si viteza voastra de net.

(15 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit