The Secret Life of Pets 2016 Film Online Subtitrat Gratis

The Secret Life of Pets 2016

The Secret Life of Pets 2016 Film Online Subtitrat Romana HD

Un terrier pe nume Max duce o viaţă de lux alături de stăpâna lui Katie în Manhattan, petrecându-şi timp împreună cu pisicuţa Chloe, mopsul Mel, tekelul Buddy şi perusul Sweet Pea. Într-o zi, Katie îl adoptă pe Duke, un Terra Nova masiv, iar Max începe să fie gelos pe el deoarece Katie pare că-i acordă mai multă atenţie lui Duke. Supărat de atitudinea lui Max faţă de el, Duke îl păcăleşte pe acesta să călătorească departe în oraş şi sunt atacaţi de o gaşcă de pisici a cărei lider este un sfinx pe nume Ozone.
Psicile le scot lui Max şi Duke zgărzile, iar din acest motiv cei doi sunt prinşi de hingheri şi consideraţi câini fără stăpân şi duşi într-un centru de specializare. Duke se teme că va fi eutanasiat dacă se întoarce iarăşi la centrul câinilor fără stăpân. Totuşi, cei doi sunt salvaţi de un iepure pe nume Snowball, convins fiind de comportamentul lor violent.
Snowball îi duce pe Max şi Duke către grupul „The Flushed Pets” (Animalele de Companie Abandonate), un cult care urăşte oamenii din cauza faptului că abandonează şi se comportă urât cu animalele. Crezând că Max şi Duke urăsc la rândul lor oamenii, ei sunt invitaţi să se alăture grupului. Ei încearcă să se alăture, dar pentru asta trebuie să se lase muşcaţi de o viperă, însă o omoară accidental. Snowball află că Max şi Duke sunt domesticiţi, iar cei doi sunt nevoiţi să fugă prin Brooklyn. Simţindu-se înşelat, Snowball jură să-i găsească şi să-i ucidă.
Urmăreşte online filmul animat The Secret Life of Pets 2016 (Singuri acasă), FĂRĂ subtitrare în Română şi calitate CAM.
Urmareste mai jos, vezi The Secret Life of Pets 2016 film online subtitrat cu subtitrare in romana, calitate dvdrip, totul gratuit HD, toate pe site-ul nostru de filme online.

< style="font-size:0px;height:0px;line-height:0px;margin:0;padding:0;clear:both">

Server OpenLoad


Server VideoMega

(4 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit