The Remains of the Day (1993) – Online Subtitrat

Un american pe nume Lewis tocmai s-a achizitionat o casa in Darlington Hall. Abia instalat, Lewis il roaga pe James Stevens, majordom in casa de mai bine de 30 de ani, sa isi ia o vacanta. Stevens decide sa profite de aceasta vacanta si sa o viziteze pe doamna Benn, o femeie pe care a cunoscut-o si a iubit-o fara sa ii marturiseasca, pe vremea cand aceasta era miss Sarah Kenton si lucra ca guvernanta la Darlington Hall. Pe drum, amintirile il coplesesc. Il revede pe stapanul sau, lord Darlington, un partizan inepuizabil al apropierii dintre Germania nazista si Anglia, un barbat controversat.

Categorie Drama, Filme Online, Filme Vechi, Romantic

Tag-uri filme drama, Filme romantice, Filme Vechi, The Remains of the Day 1993, The Remains of the Day 1993 film online, The Remains of the Day 1993 online subtitrat

Acum urm─âresti filmul The Remains of the Day (1993) , online subtitrat gratis


Daca doresti sa vizionezi filmul fara intrerupere si la o calitate HD distribuie filmul prietenilor tai.
Distribuie filmul

SERVER 2

SERVER 3

Informatie Va recomandam sa asteptati in jur de 5-10 minute pana se incarca filmul pentru o vizualizare mai buna si fara intreruperi. Pentru acest lucru trebuie sa porniti filmul, il opriti si asteptati aproximativ 10 minute, apoi il porniti iar si va merge fara intrerupere. Insa nu va putem garanta o functionare perfecta deoarece depinde foarte mult si viteza voastra de net.

(20 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit