The Perfect Match (2016)

The Perfect Match (2016)

Charlie este un afemeiat convins ca relatiile construite pe iubire adevarata nu mai exista. Cei mai buni prieteni ai sai, Donald Faison si Robert C. Riley il provoaca sa faca un pariu: daca reuseste sa ramana impreuna cu o femeie cel putin o luna atunci acea femeie este menita sa ii devina sotie. Charlie nu este prea convins de acest pariu pana in momentul in care o intalneste pe frumoasa si misterioasa Eva. Dupa cateva zile, Charlie se intreaba daca nu vrea mai mult de la aceasta relatie. Eva ar putea fi jumatatea sa.

Categorie 2016, Comedie, Filme Noi, Filme Online, Romantic

Tag-uri filme 2016, filme comedie, Filme romantice, The Perfect Match 2016, The Perfect Match 2016 film online subtitrat, The Perfect Match 2016 online subtitrat

Acum urm─âresti filmul The Perfect Match (2016) , online subtitrat gratis


Daca doresti sa vizionezi filmul fara intrerupere si la o calitate HD distribuie filmul prietenilor tai.
Distribuie filmul

SERVER 2

SERVER 3

Informatie Va recomandam sa asteptati in jur de 5-10 minute pana se incarca filmul pentru o vizualizare mai buna si fara intreruperi. Pentru acest lucru trebuie sa porniti filmul, il opriti si asteptati aproximativ 10 minute, apoi il porniti iar si va merge fara intrerupere. Insa nu va putem garanta o functionare perfecta deoarece depinde foarte mult si viteza voastra de net.

(56 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit