The Man Who Saved the World (2014)

The Man Who Saved the World (2014)

Pentru cateva momente cruciale, pe data de 26 septembrie 1983, Stanislav Petrov a avut soarta umanitatii in mainile sale. Cand o alarma s-a pornit intr-un centru nuclear, Stanislav a fost nevoit sa raspunda unei alerte conform careia cinci proiectile se indreapta spre Uniunea Sovietica. A decis sa isi urmeze instinctul si sa nesocoteasca protocolul, convingand fortele armate ca a fost o alarma falsa. Decizia sa a salvat lumea de la un potential holocaust. In 2006, Stanislav a fost premiat de Natiunile Unite.

Categorie 2014, Documentar, Drama, Filme Noi, Filme Online

Tag-uri Filme 2014, filme documentare, filme drama, The Man Who Saved the World 2014, The Man Who Saved the World 2014 film online subtitrat, The Man Who Saved the World 2014 online subtitrat

Acum urmăresti filmul The Man Who Saved the World (2014) , online subtitrat gratis


Daca doresti sa vizionezi filmul fara intrerupere si la o calitate HD distribuie filmul prietenilor tai.
Distribuie filmul

SERVER 2

SERVER 3

Informatie Va recomandam sa asteptati in jur de 5-10 minute pana se incarca filmul pentru o vizualizare mai buna si fara intreruperi. Pentru acest lucru trebuie sa porniti filmul, il opriti si asteptati aproximativ 10 minute, apoi il porniti iar si va merge fara intrerupere. Insa nu va putem garanta o functionare perfecta deoarece depinde foarte mult si viteza voastra de net.

(41 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit