The Darkness 2016 – Online Subtitrat

The Darkness 2016 Film Online Subtitrat Romana HD

Peter şi Bronny Taylor pleacă într-o vacanţă la Marele Canion împreună cu fiica lor adolescentă, Stephanie, şi băiatul lor autist, Mikey, unde se vor întâlni cu câţiva prieteni. În timp ce se plimbă prin zonă, prietenul lor Andrew urmează o cărare ce duce în canion împreună cu Mikey şi Stephanie. Lăsându-l pe Mikey în urmă pentru a merge mai departe pe acea potecă, acesta cade printr-o groapă din nisip şi descoperă o mică peşteră unde găseşte nişte roci negre cu erse simboluri pe ele.
Mikey ia acele roci, le pune în rucsacul său şi pleacă fără a spune nimănui despre ele sau ce s-a petrecut. Când familia Taylor se întoarce acasă, lucruri stranii încep să se producă. Bronny observă că apa de la chiuvetă curge de una singură, iar Stephanie vede amprente pe o oglindă aburită, lucruri pentru care Mikey o învinovăţeşte pe „Jenny”. În timp ce se uită prin pod pentru a descoperi sursa unui zgomot, o umbră apare în spatele lui Bronny, iar când se întoarce ea îl găseşte pe Mikey care-i spune că a Jenny i-a arătat o cale secretă de-a ajunge acolo.
Mai târziu, Peter se întoarce de la serviciu şi le găseşte pe Bronny şi Stephanie certându-se. Bronny îl lasă apoi pe Mikey la bunica lui în timp ce ea merge cu Peter la spital pentru a o ajuta pe Stephanie cu stările de vomă tot mai severe de care suferă. Acasă, Bronny începe să caute răspunsuri la toate aceste activităţi inexplicabile ce se petrec în jurul lor şi descoperă pe internet o poveste despre Indienii Anasazi care cred că demonii sunt legaţi de nişte roci ascunse în peşteri subterane.
Urmăreşte online filmul The Darkness 2016 (Intunericul), cu subtitrare în Română şi calitate HD.
Urmareste mai jos, vezi The Darkness 2016 film online subtitrat cu subtitrare in romana, calitate dvdrip, totul gratuit HD, toate pe site-ul nostru de filme online.

(80 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit