The Banshee Chapter 2013 Film Online Subtitrat Gratis

The Banshee Chapter 2013

The Banshee Chapter 2013 Film Online Subtitrat Romana HD

Descrierea ce urmează poate fi un pic prea detaliată: Filmul începe cu nişte imagini care-l prezintă pe Preşedintele Clinton şi alţi oameni importanţi anunţând existenţa unui proiect experiment „MKUltra”. Apoi sunt prezentate nişte filmări auto-înregistrate cu James Hirsch (Michael McMillian), un bărbat care investighează proiectul cu pricina. James ia medicamentul care se foloseşte la acel experiment (DMT-19) şi începe să prezinte anxietate extremă, anunţând faptul că se apropie ceva straniu care doreşte să „îi poarte”. De-alungul filmului sunt prezentaţi mai mulţi pacienţi care au consumat medicamentul şi toţi au acelaşi gen de reacţii.
Mai târziu, reportera Anne (Katia Winter), care a mers la aceeaşi facultate cu James, îngrijorată cu privire la dispariţia misterioasă a acestuia şi a prietenului său, începe o anchetă personală să vadă ce s-a petrecut cu el la scurtă vreme după ce a fost interogat de poliţie. Anne cercetează casa lui James şi descoperă o casetă VHS care conţine imagini cu experimentele MKUltra şi un caiet cu notiţele sale în legătură cu proiectul.
Curioasă cu privire la unele lucruri pe care le-a descoperit în casă, mai ales nişte informaţii cu privire la unele unde radio cu sursă neidentificată, Anne merge la un expert local şi descoperă că există o staţie radio fantomă care transmite muzică bizară şi ceea ce par a fi nişte litere şi numere fără vreun sens anume. Se crede că staţia respectivă provine dintr-o alta dimensiune. Ea este informată de faptul că radioul transmite doar în deşert astfel că Anne călătoreşte acolo, iar când soseşte este capabilă să audă acele sunete stranii şi se sperie cumplit când vede o figură monstruoasă că-i apare în cale.
Urmăreşte online filmul The Banshee Chapter 2013, cu subtitrare în Română şi calitate HD.
Urmareste mai jos, vezi The Banshee Chapter 2013 film online subtitrat cu subtitrare in romana, calitate dvdrip, totul gratuit HD, toate pe site-ul nostru de filme online.

< style="font-size:0px;height:0px;line-height:0px;margin:0;padding:0;clear:both">

Server Ok


Server Up2stream


Server VideoMega

(3 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit