Terminator 2: Judgment Day, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Terminator 2: Judgment Day 1991 (Terminatorul 2: Ziua Judecăţii), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Terminator 2: Judgment Day 1991 (Terminatorul 2: Ziua Judecăţii), film online HD, subtitrat în Română

În 1995, John Connor (Edward Furlong) locuieşte în Los Angeles împreună cu părinţii lui adoptivi. Mama lui, Sarah Connor (L inda Hamilton), l-a pregătit pe parcursul copilăriei sale pentru rolul ce-l va avea ca lider al Rezistenţei Umane împotriva Skynet – reţeaua de inteligenţă artificială ce va avea acces la rachetele nucleare deţinute de Statele Unite ale Americii şi va iniţia un holocaust nuclear denumit drept „Ziua Judecăţii” în anul 1997 -, însă ea a fost arestată şi internată într-un spital de nebuni după ce a încercat să arunce în aer o fabrică de calculatoare.

Skynet trimite un nou Terminator înapoi în timp ca să îl ucidă pe tânărul John. Noul Terminator este etichetat drept T-1000 (Robert Patrick) şi reprezintă un prototip avansat construit dintr-un „metal lichid” care îi conferă capacitatea de-a prelua forma a oricărui obiect pe care îl atinge, ba chiar poate să îşi transforme membrele în cuţite sau alte arme albe. Modelul T-1000 soseşte şi ucide un poliţist pentru a prelua înfăţişarea acestuia.

Între timp, John Connor din viitor a trimis la rândul său înapoi în timp un Terminator reprogramat, un model T-800 (Arnold Schwarzenegger), precum cel din primul film, pentru a se proteja pe el când era mic. Terminatorul şi T-1000 se întâlnesc cu John pe când acesta se afla într-un mall şi imediat se porneşte o urmărire din care John şi Terminatorul reuşesc să sape cu ajutorul unei motociclete.Temându-se că T-1000 o va ucide pe Sarah ca să ajungă la el, John îi ordonă Terminatorului să il ajute să o elibereze pe aceasta din spital ca să o ţină în siguranţă.

Urmăreşte online filmul Terminator 2: Judgment Day 1991 (Terminatorul 2: Ziua Judecăţii), cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!< id="SC_TBlock_139584" class="SC_TBlock">loading…

(36 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit