Tangerine 2015 – Online HD Subtitrat in Romana

Urmăreşte online filmul Tangerine 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Tangerine 2015, film online HD subtitrat în Română

Prostituata transexuală Sin-Dee Rella, care tocmai a terminat de ispăşit o condamnare de 28 de zile de închisoare, se întâlneşte cu prietena ei Alexandra, care se ocupă cu aceeaşi activitate ca şi ea, la o cofetărie din Hollywood în Ajunul Crăciunului. Alexandra dezvăluie fără să-şi dea seama că iubitul şi peştele lui Sin-Dee, Chester, a înşelat-o cu o femeie Cisgen. Sin-Dee se înfurie teribil şi pleacă prin cartier pentru a da de Chester şi de femeia cu pricina.

Alexandra distribuie flyere pentru spectacolul muzical pe care-l va ţine în seara respectivă şi se ceartă cu un client care refuză să plătească; cearta lor este întreruptă de apariţia poliţiei. Razmik, un taximetrist armenian, ia în maşină o prostituată, dar o dă afară imediat după ce află că aceasta nu este transexuală. Ulterior, el se întâlneşte cu Alexandra cu care are o aventură într-o spălătorie de maşini, iar apoi merge la familia lui pentru cina de Crăciun. Alexandra merge apoi la locul unde trebuie să susţină spectacolul, dar nu a venit niciun client.

Sin-Dee o găseşte pe femeia pe care o căuta la un bordel aflat în interiorul unui motel. Ea o preia pe aceasta şi o urcă într-un autobuz pentru a-l găsi pe Chester. Dinah o tachinează pentru că are impresia că Chester o consideră pe Sin-Dee singura lui iubită. Sin-Dee realizează apoi faptul că a întârziat la spectacolul Alexandrei şi o ia pe Dinah cu ea pentru a merge la spectacol. Razmik îşi lasă familia cu pretextul că merge la serviciu pentru a se duce la spectacolul Alexandrei, dar şi el realizează ulterior că este prea târziu şi o caută pe Sin-Dee.

Urmăreşte online filmul Tangerine 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

(18 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit