Tangerine 2015 Film Online Subtitrat Gratis

Tangerine 2015

Tangerine 2015 Film Online Subtitrat Romana HD

Prostituata transexuală Sin-Dee Rella, care tocmai a terminat de ispăşit o condamnare de 28 de zile de închisoare, se întâlneşte cu prietena ei Alexandra, care se ocupă cu aceeaşi activitate ca şi ea, la o cofetărie din Hollywood în Ajunul Crăciunului. Alexandra dezvăluie fără să-şi dea seama că iubitul şi peştele lui Sin-Dee, Chester, a înşelat-o cu o femeie Cisgen. Sin-Dee se înfurie teribil şi pleacă prin cartier pentru a da de Chester şi de femeia cu pricina.
Alexandra distribuie flyere pentru spectacolul muzical pe care-l va ţine în seara respectivă şi se ceartă cu un client care refuză să plătească; cearta lor este întreruptă de apariţia poliţiei. Razmik, un taximetrist armenian, ia în maşină o prostituată, dar o dă afară imediat după ce află că aceasta nu este transexuală. Ulterior, el se întâlneşte cu Alexandra cu care are o aventură într-o spălătorie de maşini, iar apoi merge la familia lui pentru cina de Crăciun. Alexandra merge apoi la locul unde trebuie să susţină spectacolul, dar nu a venit niciun client.
Sin-Dee o găseşte pe femeia pe care o căuta la un bordel aflat în interiorul unui motel. Ea o preia pe aceasta şi o urcă într-un autobuz pentru a-l găsi pe Chester. Dinah o tachinează pentru că are impresia că Chester o consideră pe Sin-Dee singura lui iubită. Sin-Dee realizează apoi faptul că a întârziat la spectacolul Alexandrei şi o ia pe Dinah cu ea pentru a merge la spectacol. Razmik îşi lasă familia cu pretextul că merge la serviciu pentru a se duce la spectacolul Alexandrei, dar şi el realizează ulterior că este prea târziu şi o caută pe Sin-Dee.
Urmăreşte online filmul Tangerine 2015, cu subtitrare în Română şi calitate HD.
Urmareste mai jos, vezi Tangerine 2015 film online subtitrat cu subtitrare in romana, calitate dvdrip, totul gratuit HD, toate pe site-ul nostru de filme online.

< style="font-size:0px;height:0px;line-height:0px;margin:0;padding:0;clear:both">

Server OpenLoad


Server VideoMega


Server HQQ

(28 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit