Sundown (2016)

Sundown (2016)

Logan si Blake, elevi in ultimul an de liceu se pregatesc pentru o vacanta de primavara epica, intr-o destinatie exotica din Mexic, Puerto Vallarta. Aici, spera sa cucereasca cat mai multe femei. Inconjurati de femei atragatoare in costume de baie minuscule, Logan si Blake sunt convinsi ca au ajuns in Paradis. Dupa ce o intalneste intr-un club pe Gaby, Logan se indragosteste de aceasta la prima vedere. Insa, a doua zi dimineata, cand realizeaza ca Rolexul primit de la bunicul sau a disparut, constata ca a fost pacalit. Acum, ceasul sau pretios a ajuns in mainile unui gangster care le cere o suma uriasa pentru a-l returna.

Categorie 2016, Actiune, Comedie, Filme Noi, Filme Online, Romantic

Tag-uri filme 2016, filme actiune, filme comedie, Filme romantice, Sundown 2016, Sundown 2016 film online subtitrat, Sundown 2016 online subtitrat

Acum urmăresti filmul Sundown (2016) , online subtitrat gratis


Daca doresti sa vizionezi filmul fara intrerupere si la o calitate HD distribuie filmul prietenilor tai.
Distribuie filmul

SERVER 2

Informatie Va recomandam sa asteptati in jur de 5-10 minute pana se incarca filmul pentru o vizualizare mai buna si fara intreruperi. Pentru acest lucru trebuie sa porniti filmul, il opriti si asteptati aproximativ 10 minute, apoi il porniti iar si va merge fara intrerupere. Insa nu va putem garanta o functionare perfecta deoarece depinde foarte mult si viteza voastra de net.

(63 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit