Star Trek se va relansa cu o protagonistă de culoare

Lansat special pentru serviciul de streaming al CBS (CBS All Access), Star Trek: Discovery aduce personaje noi în franciză, fără legătură cu cele din filmul de anul acesta, Star Trek Beyond, însă cu un element inedit – o protagonistă de culoare. Informaţia a fost obţinută de Variety.com, care a aflat că aceasta este dorinţa realizatorilor, Bryan Fuller şi Alex Kurtzman, care sunt acum în căutarea actriţei potrivite.

Fuller le-a menţionat la Comic-Con pe Mae Jamison, prima astronaută americană de culoare şi pe Nichelle Nichols, singura actriţă din serialul original Star Trek (şi singura reprezentantă a afro-americanilor), drept surse de inspiraţie pentru noul rol. „Cred că Star Trek este un serial al ‘lucurilor în premieră’”, a spus el.

De remarcat că primul actor de culoare cu rol central în serie a fost Avery Brooks (drept căpitanul Benjamin Sisko) în Star Trek: Deep Space Nine, iar prima actriţă în rol central a fost Kate Mulgrew (drept căpitanul Kathryn Janeway în Star Trek: Voyager). Realizatorii vor dezvălui în curând mai multe informaţii despre noul personaj. Filmările la Star Trek: Discovery vor începe în două luni. Primul episod va fi lansat în luna ianuarie, anul viitor.

(9 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit