Skiptrace, cele mai mari încasări dintre toate filmele lui Jackie Chan

Skiptrace, comedie de acțiune, a ajuns la încasări de peste 60 de milioane de dolari la patru zile de la premieră, depășind The Legend of Tarzan de la Warner Bros. în China, scrie Hollywood Reporter. Skiptrace a debutat joi cu încasări de 15,6 milioane de dolari, și a avut un weekend spectaculos cu încasări de circa 15 milioane de dolari zilnic, conform datelor de la Ent Group, care monitorizează producțiile de box-office de la Beijing.

Filmul, care a marcat cele mai mari încasări dintre toate producțiile în care joacă Jackie Chan, a depășit și producția autohtonă Dragon Blade, care a câștigat 54 de milioane de dolari în săptămâna de debut, anul trecut.

Regia este a lui Renny Harlin, regizor finlandez dar veteran al filmelor de acțiune de Hollywood, cooptat mai nou de industria de cinema chineză. Și pentru acesta filmul este un vârf, depășind pe Die Hard 2 din 1990 care a adus 34 de milioane de dolari. Harlin are susținerea financiară a Jiabo Culture Group, iar următorul proiect este adaptarea cinematografică a unui popular joc video chinez, Legend of the Ancient Sword.

(5 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit