Secondhand Lions (2003)

Secondhand Lions (2003)

Texasul anilor 60. Walter, un adolescent timid si introvertit este nevoit sa locuiasca impreuna cu unchii sai, Hub si Garth la ferma acestora deoarece mama sa nu este capabila sa il creasca asa cum trebuie. Hub si Garth sunt bogati si excentrici insa foarte zgarciti. Chair daca nu sunt prea incantati de ideea de a avea grija de Walter, ii permit sa doarma intr-un colt izolat al fermei. Cand Walter, curios, exploreaza ferma si da peste o fotografie ce infatiseaza o tanara femeie, secretul celor doi unchi risca sa iasa la suprafata. Viata celor trei se va schimba odata pentru totdeauna.

Categorie 2003, Comedie, Drama, Filme HD, Filme Online

Tag-uri filme 2003, filme comedie, filme drama, Secondhand Lions 2003, Secondhand Lions 2003 film online subtitrat, Secondhand Lions 2003 online subtitrat

Acum urmăresti filmul Secondhand Lions (2003) , online subtitrat gratis


Daca doresti sa vizionezi filmul fara intrerupere si la o calitate HD distribuie filmul prietenilor tai.
Distribuie filmul

SERVER 2

SERVER 3

Informatie Va recomandam sa asteptati in jur de 5-10 minute pana se incarca filmul pentru o vizualizare mai buna si fara intreruperi. Pentru acest lucru trebuie sa porniti filmul, il opriti si asteptati aproximativ 10 minute, apoi il porniti iar si va merge fara intrerupere. Insa nu va putem garanta o functionare perfecta deoarece depinde foarte mult si viteza voastra de net.

(1 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit