Sahara (2005)

Sahara (2005)

Pentru Dirk Pitt, explorator, om de stiinta si aventurier, descoperirea unui obiect de legenda nu este decat primul pas spre cea mai riscanta aventura a vietii. Alaturi de partenerul si amicul sau inseparabil Al Giordino, Dirk se lanseaza intr-o vanatoare de comori care il va duce in cele mai izolate regiuni din Africa, pe urmele unei nave misterioase, disparute impreuna cu incarcatura sa secreta. Cei doi o vor intalni pe Dr. Eva Rojas, un medic convins de faptul ca aceasta comoara ascunsa reprezinta o amenintare pentru umanitate. O aventura care ii poate costa viata pe cei trei.

Categorie 2005, Actiune, Aventuri, Comedie, Filme Online

Tag-uri filme 2005, filme actiune, Filme Aventuri, filme comedie, Sahara 2005, Sahara 2005 film online subtitrat, Sahara 2005 online subtitrat

Acum urmăresti filmul Sahara (2005) , online subtitrat gratis


Daca doresti sa vizionezi filmul fara intrerupere si la o calitate HD distribuie filmul prietenilor tai.
Distribuie filmul

SERVER 2

SERVER 3

Informatie Va recomandam sa asteptati in jur de 5-10 minute pana se incarca filmul pentru o vizualizare mai buna si fara intreruperi. Pentru acest lucru trebuie sa porniti filmul, il opriti si asteptati aproximativ 10 minute, apoi il porniti iar si va merge fara intrerupere. Insa nu va putem garanta o functionare perfecta deoarece depinde foarte mult si viteza voastra de net.

(15 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit