Requiem for the American Dream (2015) – Online Subtitrat

Un chip apare pe un fundal negru. In prim plan, Noam Chomsky isi tine discursul. Mai bine zis, isi expune propria viziune, cu o precizie chirurgicala asupra cercului vicios, din ce in ce mai restrans intre bogatie si putere care risca sa zdruncine America. Filmate pe o perioada de patru ani si izate in 10 parti, aceste interviuri ale eminentului profesor sunt fascinante. Principala problema a societatii care il preocupa pe Chomsky este urmatoarea: concentrarea bogatiei si a puterii in cadrul unui grup de oameni restrans.

Categorie 2015, Biografic, Documentar, Filme Noi, Filme Online

Tag-uri filme biografie, filme documentare, Requiem for the American Dream 2015, Requiem for the American Dream 2015 film online subtitrat, Requiem for the American Dream 2015 online subtitrat

Acum urmăresti filmul Requiem for the American Dream (2015) , online subtitrat gratis


SERVER 2

SERVER 3

Informatie Va recomandam sa asteptati in jur de 5-10 minute pana se incarca filmul pentru o vizualizare mai buna si fara intreruperi. Pentru acest lucru trebuie sa porniti filmul, il opriti si asteptati aproximativ 10 minute, apoi il porniti iar si va merge fara intrerupere. Insa nu va putem garanta o functionare perfecta deoarece depinde foarte mult si viteza voastra de net.

(16 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit