Recomandări TV 8-14 august 2016. Actori veterani și sex-simboluri pe micul ecran

Luni. Film cu Chuck Norris
Dispărut în misiune/Missing in Action (1984)
Paramount Channel, ora 22.55
O placută reîntâlnire cu Chuck Norris, și de data aceasta într-un rol de justițiar, dar nu de ranger texan, ci de fost prizonier de război, un colonel care se întoarce în Vietnam pentru a găsi și elibera un grup de prizonieri americani. Un film de acțiune, din care nu lipsesc scenele tari, spectaculoase, în care în prim plan se află nimeni altul decât Chuck Norris.

Marți. Horror cu zombi
30 Days of Night
TV1000, ora 00.10
Orășelul Barrow se află în Alaska în extrema emisferei nordice și, în fiecare an este cufundat în noaptea polară timp de o lună. În timp ce majoritatea locuitorilor se îndreaptă către sud în timpul iernii, un misterios grup de străini apare: vampiri însetați de sânge, doritori să profite de întunericul neîntrerupt pentru a se hrăni cu nefericiții rămași în oraș.

Miercuri. Thriller-horror
Cabana din pădure/The Cabin in the Woods (2012)
ProCinema, ora 22.30
Mai mulți tineri ajung plini de entuziasm într-o cabană din pădure. Sunt convinși că vor petrece un weekend de milioane, cu muzică și băutură din plin, dar ceva cu totul și cu totul ieșit din comun li se va întâmpla… Arătosul Chris Hemsworth conduce distribuția de staruri.

Joi. Bigrafic/dramă
Behind the Candelabra (2013)
TV1000, 01.10
Primul rol al lui Michael Douglas după tratarea cancerului la gât este cel al lui Liberace, cel mai bine plătit showman din lume în perioada 1950-1970, un pianist talentat şi un vizionar, care a adus costume flamboiante la concertele de pian, renunţând la clasicul frac negru pentru reprezentaţii.

Homosexualitatea artistului, costumele strălucitoare, mantiile din blănă ce cântăreau câteva kilograme, pietrele preţioase, extravaganţa până la kitsch, puteau face din personajul principal al filmului Behind the Candelabra, concurent la Cannes pentru Palme d’Or, o caricatură. Însă Michael Douglas l-a ferit de asta. Îl face o persoană caldă, de care ne apropiem. Îi dă câteva gesturi afectate şi tonuri vocale, e drept, de care se mai servesc actorii când vor să redea un personaj gay, dar per total îl prezintă pe Liberace în toată vulnerabilitatea, viciile şi frumuseţea sa.

(3 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit