Recomandări TV 22-28 august. Zombi, vrăjitori, spirite sălbatice

Serial.  Fear the Walking Dead
luni,  22 august , ora 22,  AMC
Incepand de luni, 22 august, vom putea urmari partea a doua a sezonului 2 si vom avea parte de emotii si trairi interesante, alaturi de protagonistii serialului. Pe măsură ce ne îmbarcăm la a doua jumătate a sezonului doi din Fear the Walking Dead, familiile Clark/Manawa, Salazar și Strand se destramă. Evenimentele care s-au petrecut pe vasul Abigail au dus personajele noastre în derivă. Acum ei trebuie să-și găsească propriile căi de supraviețuire. Alicia se luptă cu refuzul lui Madison de a-l lăsa pe Nick să plece, în timp ce Travis încearcă să-l protejeze pe Chris de întunericul apocaliptic care amenință să-l consume. Strand este pierdut în durere, iar puterea trecutului întunecat al lui Daniel a lăsat-o pe Ofelia dezamăgită în privința supraviețuirii și clădirii unei vieți noi.
.
Comedie. Swingers
marți, 23 august , ora 22.30,  TV1000
Cinci tineri, în jur de douăzeci de ani, încearcă să înţeleagă misterele vieţii şi ale femeilor. Mike (Jon Favreau) este foarte deprimat pentru că prietena lui a rămas la New York după ce el s-a mutat la Hollywood ca să-şi încerce norocul ca actor. Aici a găsit doar singurătate şi tristeţe. După şase luni, prietenii lui Mike decid să facă ceva şi să-l readucă la viaţă. Distribuţia: Jon Favreau (Mike Peters), Vince Vaughn (Trent Walker)

Dramă. There Will Be Blood
miercuri, 24 august,  ora 22.25,  Paramount Channel
Un film derulat la frontiera necrutatoare a Californiei de inceput de secol, in contextul boom-ului explorarilor petroliere. Povestea urmareste ascensiunea lui Daniel Plainview (Daniel Day-Lewis), evoluand dintr-un miner amarat, care isi creste singur fiul, intr-un magnat al titeiului.

Fantasy.  Beautiful Creatures
joi, 25 august,  ora 20.30,  ProCinema
Iată o ocazie de a-l vedea pe noul Han Solo pe micul ecran, în rolul lui Ethan, un elev în ultimul an de liceu.
Gatlin din Carolina de Sud poate părea un orășel sudic adormit, unde nu se întâmplă niciodată nimic. Dar dincolo de aparențe, există aici forțe magice și bizare, de origini străvechi, care sunt pe cale de a se manifesta din nou, în moduri pe care locuitorii orașului nici nu și le pot imagina. În centrul narațiunii se află Ethan, un elev în ultimul an de liceu, care vrea să scape de viața monotonă din micul oraș, și Lena, membră a clanului de vrăjitori, cu puteri supranaturale. Ea tânjește să se elibereze de blestemul familiei care se va abate asupra ei la împlinirea vârstei de 16 ani, când va înfrunta Revendicarea și va fi aleasă fie de Forțele Întunericului, fie de Forțele Luminii.

(1 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit