Răul iese din întuneric pe marele ecran cu premiera „Nu stinge lumina”

Producătorul James Wan („Trăind printre demoni”) ne aduce din 12 august la cinema „Nu stinge lumina”, o nouă poveste de groază despre o amenințare necunoscută care pândește din întuneric.

Când a plecat de acasă, Rebecca a crezut că a lăsat în urmă toate fricile din copilărie. Niciodată nu a reuşit să facă diferenţa între ce era real şi ce nu atunci când se stingea lumina… iar acum fratele ei mai mic, Martin, trece prin aceleaşi momente de groază care, odată, i-au ameninţat şi ei viaţa. O entitate demonică ataşată în mod misterios de mama lor, Sophie, a reapărut în mod inexplicabil.

Dar de data aceasta, pe măsură ce Rebecca se apropie tot mai mult de dezlegarea misterului, nu mai există niciun dubiu că viețile lor sunt în pericol… odată ce se sting luminile.

Teresa Palmer („Triple 9: Codul străzii”, „Iubitul meu e zombi”) este Rebecca, Gabriel Bateman („Annabelle”) îi dă viață lui Martin, Billy Burke (din franciza „Amurg”) este Paul, tatăl lui Martin, Alexander DiPersia („Forever”) îl interpretează pe Brett, iubitul Rebeccăi, iar Maria Bello („Prizonieri”) este Sophie.

(1 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit