Ratchet and Clank (2016)

Ratchet and Clank (2016)

Diabolicul presedinte Drek cauta sa anihileze toate planetele din Univers. Doar Galactic Rangers au sanse sa il opreasca. Ratchet viseaza de mai multa vreme sa se alature acestei elite selecte de protectori. Insa nu este acceptat. Reuseste sa il salveze pe Clank de la o distrugere sigura. Acest robot dotat cu o inteligenta iesita din comun este purtatorul unei informatii vitale cu privire la un atac iminent. Unindu-si fortele, Ratchet si Clank fac tot ce le sta in putere sa evite acest atentat pus la cale de Drek.

Categorie 2016, Animatie, Aventuri, Filme Noi, Filme Online

Tag-uri filme 2016, filme animate, Filme Aventuri, Ratchet and Clank 2016, Ratchet and Clank 2016 film online subtitrat, Ratchet and Clank 2016 online subtitrat

Acum urmăresti filmul Ratchet and Clank (2016) , online subtitrat gratis


Daca doresti sa vizionezi filmul fara intrerupere si la o calitate HD distribuie filmul prietenilor tai.
Distribuie filmul

SERVER 2

SERVER 3

Informatie Va recomandam sa asteptati in jur de 5-10 minute pana se incarca filmul pentru o vizualizare mai buna si fara intreruperi. Pentru acest lucru trebuie sa porniti filmul, il opriti si asteptati aproximativ 10 minute, apoi il porniti iar si va merge fara intrerupere. Insa nu va putem garanta o functionare perfecta deoarece depinde foarte mult si viteza voastra de net.

(10 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit