Raising Arizona 1987 Film Online Subtitrat Gratis

Raising Arizona 1987

Raising Arizona 1987 Film Online Subtitrat Romana HD

Un hoţ pe nume Herbert McDunnough (Nicolas Cage), poreclit drept „Hi”, şi ofiţerul de poliţie Edwina „Ed” (Holly Hunter), se întâlnesc după ce aceasta din urmă primeşte poza reciistului. În urma vizitelor repetate, Hi află că logodnicul lui Ed a părăsit-o. El îi propune acesteia să se căsătorească după ce iese din puşcărie şi ea acceptă. Ei se mută împreună într-o caravană, iar Hi se angajează la un magazin. Ei îşi doresc să aibă un copil, însă Ed este infertilă şi nu pot adopta din cauza cazierului lui Hi.
Devastată, Ed îşi dă demisia. Cuplul află despre „cvinteţii Arizona”, fiii unui magnat din domeniul mobilei pe nume Nathan Arizona (Trey Wilson). Hi şi Ed răpesc unul dintre cei cinci copii despre care cred că este Nathan Jr. La întoarerea acasă, cei doi sunt vizitaţi de către colegii de celulă ai lui Hi, Gale şi Evelle Snoats (John Goodman şi William Forsythe), care tocmai au evadat din puşcărie. Influenţat de cei doi fraţi, Hi este tentat să revină la activităţile infracţionale.
Problemele lor se înrăutăţesc în momentul în care supervizorul lui Hi, Glen (Sam McMurray), îi propune acestuia un „schimb de neveste”, iar Hi îl atacă. În acea noapte, Hi hotărăşte să fure un bax de scutece pentru copil, dar este luat de val şi ajunge să jefuiască banii din magazin. Ed vede asta şi, furioasă, pleacă fără el. Hi este nevoit apoi să fugă pe jos de la magazin, fiind urmărit de doi ofiţeri de poliţie şi de casierul înarmat care încearcă să-l împuşte.
Urmăreşte online filmul Raising Arizona 1987 (S-a furat Arizona), cu subtitrare în Română şi calitate HD.
Urmareste mai jos, vezi Raising Arizona 1987 film online subtitrat cu subtitrare in romana, calitate dvdrip, totul gratuit HD, toate pe site-ul nostru de filme online.

< style="font-size:0px;height:0px;line-height:0px;margin:0;padding:0;clear:both">

Server Ok


Server VideoMega

(2 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit