Premierele săptămânii 29 iulie – 4 august 2016

Doar trei premiere ne aşteaptă vinerea aceasta în programul cinematografelor, dar oferta e variată şi cele trei titluri se completează foarte bine. Află mai jos recomandările noastre.

Poţi consulta pe site programul proiecţiilor pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de distracţie ale acestui sfârşit de săptămână şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul “Cumpără bilet” de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai rapidă, practică, modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

Jason Bourne
Spectatorii vor aprecia acest film intens şi brutal, cu Matt Damon revenind la eficientul său personaj la aproape un deceniu de la The Bourne Ultimatum. Regizorul şi coscenaristul Paul Greengrass arată din nou că este preocupat de cele mai actuale subiecte sociale şi combină goana lui Bourne prin marile capitale ale lumii cu criza imigranţilor, dar şi modul cum reţelele de socializare pot fi folosite pentru a ne limita libertatea. Chiar dacă uneori scenariul exagerează inventivitatea eroului şi îl aruncă în aventuri neverosimile, filmul are o intensitate care te va ţine pe marginea scaunului de cinema. Vincent Cassel, în rolul unui agent cu care Bourne va ajunge să se lupte, şi Alicia Vikander, în cel al unei agente manipulatoare, sunt alte două plusuri ale premierei.

Cronica noastră aici.

Vânătorii de fantome/Ghostbusters
Este inexplicabilă reticenţa cu care publicul mondial a primit acest reboot haios al filmelor din anii ’80. Noi îţi garantăm că noul Ghostbusters are mult umor (nu degeaba echipa din spatele filmului a făcut şi hitul din 2011 Domnişoare de onoare/Bridesmaides) şi o energie ce compensează faptul că povestea este cam previzibilă. Kristen Wiig, Melissa McCarthy, extraordinara Leslie Jones şi Kate McKinnon formează una dintre cele mai pestriţe şi amuzante echipe văzute în ultima vreme la cinema, iar Chris Hemsworth face toţi banii în rol de “secretară” arătoasă, dar habarnistă. Dintre premierele săptămânii este probabil filmul cel mai potrivit pentru o ieşire la cinema în cuplu.

(0 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit