Premierele săptămânii 22-28 iulie 2016

O săptămână care nu-i poate decât entuziasma pe fanii genurilor SF şi comedie de acţiune, dar şi pe amatorii de cinema de festival. Iată mai jos informaţii despre cele trei premiere ale săptămânii, dar şi despre alte filme relevante pe care le-ai putea vedea weekend-ul acesta la cinema.

Poţi consulta pe site programul proiecţiilor pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de distracţie ale acestui sfârşit de săptămână şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul “Cumpără bilet” de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai rapidă, practică, modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

Star Trek. Dincolo de infinit!
Spunem de la început că primele două părţi din noua trilogie Star Trek nu ne-au făcut deloc să avem aşteptări mari de la Dincolo de infinit. După ce a crescut alături de franciza Furios şi iute, regizorul taiwanez Justin Lin reuşeşte să resusciteze convingător seria relansată pe turaţie medie de J.J. Abrams şi oferă un film spectaculos din punct de vedere vizual (dacă ai în apropiere un ecran IMAX este o idee bună să vezi filmul acolo) şi convingător emoţional. Salvarea unei cercetătoare scăpate ca prin minune dintr-o nebuloasă necartografiată este debutul unei extraordinare aventuri pentru căpitanul Kirk (Chris Pine), comandantul Spock (Zachary Quinto) şi restul echipei Enterprise. Pe lângă discuţia relevantă despre terorism, Beyond vine cu unele dintre cele mai bune efecte speciale văzute în ultima vreme la cinema: noi ne-am uita la nesfârşit la baza stelară Yorktown, care duce trei trepte mai sus spectaculoasele imagini din Inception şi Elysium.

(0 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit