Premierele săptămânii 12-18 august 2016

Este unul dintre weekend-urile cu totul entuziasmante ale anului. Cinemagia a văzut trei dintre cele patru filme care se lansează astăzi pe marile ecrane şi fiecare merită o vizită la cinema. Animaţie pentru adulţi, o combinaţie de western cu film cu jafuri şi un horror eficient, iată marile atracţii ale săptămânii. Citeşte mai jos recomandările noastre.

Poţi consulta pe site programul proiecţiilor pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de distracţie ale acestui sfârşit de săptămână şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul “Cumpără bilet” de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai rapidă, practică, modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

Sausage Party/Petrecerea cârnaţilor
Este una dintre săptămânile în care poţi prevedea doar cu mare greutate cine va urca pe prima poziţie în topul încasărilor. Noi am paria pe trăsnita animaţie pentru adulţi (atenţie, filmul e doldora de glume sexuale, ceea ce i-a atras rating-ul “nerecomandat sub 15 ani”) imaginată de Seth Rogen, în care alimentele dintr-un supermarket, convinse că oamenii sunt zei şi că achiziţionarea lor de către aceştia le va garanta un trai veşnic fericit, de-abia aşteaptă să fie cumpărate. Dar zvonul că în afara supermarketului le aşteaptă torturi cumplite îi face pe cârnatul Frank (Rogen) şi chifla Brenda (Kristen Wiig) să cerceteze adevărul, ceea ce îi aruncă într-o extraordinară aventură. Ireverenţios şi imprevizibil, Petrecerea cârnaţilor este o parodie la dulcegele animaţii Pixar (evidente trimiteri la Povestea jucăriilor) care nu se sfieşte să aducă în discuţie, în moduri incorecte politic, marile probleme globale din prezent.

Cronica noastră, aici.

Hell or High Water/Cu orice preţ
Un film intens şi mult mai amuzant decât te-ai putea aştepta din trailer, Cu orice preţ reactualizează genul western şi îl combină eficient cu genul heist movie. În centrul atenţiei sunt fraţii Toby (Chris Pine, la primul rol care te convinge că nu este doar un chip plăcut al Hollywood-ului) şi Tanner (Ben Foster, excelent ca de obicei), transformaţi în răufăcători atunci când o bancă ameninţă să ia ferma familiei. Ca să se răzbune şi să salveze proprietatea, fraţii încep să jefuiască sucursalele băncii, intrând în atenţia ranger-ilor texani Marcus (Jeff Bridges, nu ne-ar mira o nominalizare la Oscar) şi Alberto (Gil Birmingham). Regia scoţianului David Mackenzie face Cu orice preţ deosebit de autentic, iar confruntarea finală îi va satisface şi pe amatorii de violenţă pe marele ecran.

(4 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit