Pentru al doilea weekend consecutiv, „Brigada sinucigaşilor” a adus cei mai mulți …

Elita anti-eroilor din „Brigada sinucigaşilor”, prezentată de regizorul David Ayer, a adus în al doilea weekend pe marile ecrane de la noi 52.637 de spectatori și încasări de peste 1.156.779 de lei, mai mult decât celelalte filme lansate în această perioadă.

Pentru al doilea weekend consecutiv, așadar, este filmul numărul unu în România, în box office-ul românesc.  „Brigada sinucigaşilor” a adus în weekendul lansării 94.698 români la cinema iar până la finalul anului ar putea să intre în top 10 cele mai vizionate filme în weekendul lansării. Batman V Superman: Dawn of Justice a avut 128.687 de spectatori la premieră, Deadpool peste 118.000, iar Warcraft aproape 105.000 plătitori de bilete în weekendul lansării.

Scenarist şi regizor, David Ayer introduce pentru prima dată la cinema echipa celor mai mari infractori DC Comics, interpretaţi de o distribuţie excepţională din care fac parte actorii Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Joel Kinnaman şi Viola Davis.   

Nenumăratele reacţii de pe reţelele de socializare din jurul celor mai răi anti-eroi DC au devenit un adevărat fenomen şi s-au concretizat într-un succes de casă spectaculos, atât în România cât şi la nivel internaţional, în doar cateva zile de la lansare. Recordurile din premieră sunt dovada popularităţii personajelor negative, a umorului şi acţiunii atât de magistral prezentate publicului de către David Ayer şi echipa sa de actori.  

(3 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit