Pe micul ecran între 25 și 31 iulie. Filme nerecomandate unor categorii de vârstă dar și …

Nerecomandat sub 15 ani. Macete
luni, 25 iulie , ora 01, Antena 1
Arăta exact ca un zilier de pe stradă şi părea tipul perfect pentru a-i pune în spate un asasinat politic. Dar s-a dovedit a fi Macete, un fost agent federal, adevărată legendă, un tip cu talente ucigaşe greu de egalat. Toţi îl credeau mort după confruntarea cu Torrez , baronul mexican al drogurilor. Însă Macete a fugit în Texas, vrând să dispară şi să-şi uite trecutul tragic. Acolo găseşte o reţea de corupţie şi înşelăciuni, care face ca un senator să fie ucis, iar el să devină un criminal căutat de poliţie.
În calea lui stau Booth, un om de afaceri crud şi nemilos, care are în serviciul lui o listă impresionantă de ucigaşi la comandă, şi Sartana Rivera, ofiţer de imigrări, frumoasă şi periculoasă, fiindcă nu s-a decis încă dacă vrea sa fie sau nu de partea legii.
Ajutoarele lui Macete sunt Luz, atrăgătoarea vănzătoare ambulantă de Taco, cu spirit rebel şi suflet revoluţionar, şi Padre, un preot priceput la binecuvântări, dar şi mai priceput cu armele. Croindu-şi drum printre golanţe, sânge şi inimi frânte, Macete ajunge iar să-l înfrunte pe Torrez într-o bătălie supremă pentru răzbunare şi mântuire. Cu: Danny Trejo, Jessica Alba, Robert De Niro, Lindsay Lohan, Michele Rodriguez, Steven Seagal

Comedie interzisă sub 18 ani. Virgin la 40 de ani
marți, 26 iulie , ora 21, TV1000
Ideea pentru această comedie a venit de la un virgin de varstă medie cu o fire simpatică – care, prin bunăvoința, dar și prin îndrumările greșite, ale colegilor de muncă, începe o călătorie educațională de neuitat spre scopul final de “a face-o”. Bazată, în cea mai mare parte pe o scenetă pe care a creat-o cu ani în urmă pe când juca în trupa improvizată de comedie Second City, Steve Carell a continuat să reînvie ideea peste ani de zile, încercând diferite forme pentru scenariul despre un bărbat de 40 de ani cu un mare secret.

Telecinemateca. Viciul blond
miercuri, 27 iulie, ora 20.10, TVR 2
Helen, dansatoare de cabaret, munceşte din greu pentru a plăti tratamentul soţului ei bolnav şi pentru a-şi creşte fiul, însă relaţia cu un bărbat bogat şi seducător ameninţă să-i distrugă căsnicia. Cu: Marlene Dietrich, Cary Grant.

Dramă . Dreamcatcher
joi, 28 iulie, ora 00.25, Sundance Channel
Brenda lucrează cu adolescenți în pericol, cu deținute și cu prostituate. Dar arsenalul Brendei e eficient pentru că a fost și ea ca ele. A fost prostituată și dependentă de droguri.

(1 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit