My Guardian Angel (2016)

My Guardian Angel (2016)

Hannah, o fetita in varsta de 11 ani, sufera de autism. Dupa ce sora sa geamana Angel moare, parintii ii interzic lui Hannah sa planga dupa sora sa. De fiecare data cand o vad umbland cu lucrurile lui Angel, o pedepsesc aspru. Din cauza autismului de care sufera, Hannah este incapabila sa scoata un cuvant. Insa, nemaisuportand sa o vada ca traieste izolata, in lumea ei, parintii decid sa o mute la o alta scoala, in speranta unui nou inceput. Cand Hannah incepe sa auda o voce, este convinsa ca este vorba despre Angel, intoarsa sa se razbune pentru toate abzurile la care a fost supusa.

Categorie 2016, Filme Noi, Filme Online, Horror, Thriller

Tag-uri filme 2016, filme horror, Filme Thriller, My Guardian Angel 2016, My Guardian Angel 2016 film online subtitrat, My Guardian Angel 2016 online subtitrat

Acum urm─âresti filmul My Guardian Angel (2016) , online subtitrat gratis


Daca doresti sa vizionezi filmul fara intrerupere si la o calitate HD distribuie filmul prietenilor tai.
Distribuie filmul

SERVER 2

SERVER 3

Informatie Va recomandam sa asteptati in jur de 5-10 minute pana se incarca filmul pentru o vizualizare mai buna si fara intreruperi. Pentru acest lucru trebuie sa porniti filmul, il opriti si asteptati aproximativ 10 minute, apoi il porniti iar si va merge fara intrerupere. Insa nu va putem garanta o functionare perfecta deoarece depinde foarte mult si viteza voastra de net.

(17 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit