Mr. Nobody – Domnul Nimeni (2009) – Online Subtitrat

Nemo Nobody este ultimul muritor ramas in lume. La 118 ani, in anul 2092, Nemo reprezinta o atractie pentru jurnalistii care vor sa stie absolut totul despre viata sa. A ales sa plece in Canada impreuna cu mama sa sau sa ramana in Anglia cu tatal sau dupa ortul dintre cei doi? Pe care din cele trei colege de clasa carora le-a facut curte a ales-o pentru a-si intemeia o familie? Pe frumoasa Anna, pe despresiva Elise sau pe blanda Jeanne? In amurgul vietii D-l Nobody nu mai are nicio certitudine, i-au ramas doar amintirile.

Categorie 2009, Drama, Fantastic, Filme HD, Filme Online, Romantic

Tag-uri filme 2009, filme drama, filme fantastice, Filme romantice, Mr Nobody 2009, Mr Nobody 2009 film online subtitrat, Mr Nobody 2009 online subtitrat

Acum urmăresti filmul Mr. Nobody – Domnul Nimeni (2009) , online subtitrat gratis


Daca doresti sa vizionezi filmul fara intrerupere si la o calitate HD distribuie filmul prietenilor tai.
Distribuie filmul

SERVER 2

Informatie Va recomandam sa asteptati in jur de 5-10 minute pana se incarca filmul pentru o vizualizare mai buna si fara intreruperi. Pentru acest lucru trebuie sa porniti filmul, il opriti si asteptati aproximativ 10 minute, apoi il porniti iar si va merge fara intrerupere. Insa nu va putem garanta o functionare perfecta deoarece depinde foarte mult si viteza voastra de net.

(23 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit