Mother's Day – Mama Film Online Subtitrat Gratis

Mother's Day - Mama

Mother's Day – Mama Film Online Subtitrat Romana HD

Sandy (Jennifer Aniston) este o femeie orţată căreia pare să-i meargă foarte bine, însă lucrurile se complică atunci când fostul ei soţ (Timothy Olyphant) se însoară în mod neaşteptat cu o femeie mult mai tânără decât el pe nume Tina (Shay Mitchell). Acesta încearcă s-o introducă pe Tina în viaţa celor doi copii pe care îi are cu Sandy. Sandy este prietenă cu Jessie (Kate Hudson) şi Gabi (Sarah Chalke), două femei care şi-au părăsit „cuibul” şi s-au mutat departe de părinţii lor (Margo Martindale şi Robert Pine).
Acestea au anumite secrete faţă de părinţi – Jessie este măritată cu un bărbat de origine indiană pe nume Russell (Aasif Mandvi) cu care are şi un băiat pe nume Tanner. Gabi, de cealaltă parte, este lesbiană şi s-a căsătorit la rândul ei cu o femeie (Cameron Esposito) cu care şi un fiu. În peisaj apare şi un bărbat pe nume Bradley (Jason Sudeikis), tată a două fete ce încearcă să creeze condiţii optime pentru ele şi să-şi revină el însuşi după ce soţia lui a murit în urmă cu aproximativ un an.
Între timp, Kristin (Britt Robertson) este o tânără mamă care refuză să se mărite cu iubitul ei din cauza faptului că are nişte probleme de încredere ce provin din faptul că ea a fost adoptată. În final, Miranda (Julia Roberts) este gazda unei emisiuni TV despre cumpărături ce nu are pe nimeni apropiat cu care să discute din cauza accentului mult prea mare pe care-l pune pe cariera ei. Deşi par persoane total diferite, vieţile acestor personaje se vor interconecta în moduri neobişnuite.
Urmărește online filmul Mother’s Day – Mamă, ce zi! 2016, FĂRĂ subtitrare în Română și calitate HD.
Urmareste mai jos, vezi Mother's Day – Mama film online subtitrat cu subtitrare in romana, calitate dvdrip, totul gratuit HD, toate pe site-ul nostru de filme online.

< style="font-size:0px;height:0px;line-height:0px;margin:0;padding:0;clear:both">

Server Ok


Server OpenLoad


Server VideoMega

(6 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit