Maggie’s Plan (2015)

Maggie’s Plan (2015)

Maggie, o eterna celibatara, are intentia de a face un copil de una singura. Determinata, a gasit pana si un barbat dispus sa ii doneze sperma. Insa, intr-o zi, Maggie il intalneste pe John, un profesor de antropologie si scriitor de care se indragosteste la prima vedere ceea ce o determina sa isi schimbe planurile. John, care nu este fericit in casnicia cu Georgette, o femeie de cariera rigida, decide sa o paraseasca pentru Maggie. Dupa mai multi an de viata comuna Maggie realizeaza ca John nu este deloc asa cum si-a imaginat si elaboreaza un nou plan pentru ca acesta sa se indragosteasca din nou de fosta sa sotie.

Categorie 2015, Comedie, Drama, Filme Noi, Filme Online, Romantic

Tag-uri filme 2015, filme comedie, filme drama, Filme romantice, Maggies Plan 2015, Maggies Plan 2015 film online subtitrat, Maggies Plan 2015 online subtitrat

Acum urmăresti filmul Maggie’s Plan (2015) , online subtitrat gratis


Daca doresti sa vizionezi filmul fara intrerupere si la o calitate HD distribuie filmul prietenilor tai.
Distribuie filmul

SERVER 2

SERVER 3

Informatie Va recomandam sa asteptati in jur de 5-10 minute pana se incarca filmul pentru o vizualizare mai buna si fara intreruperi. Pentru acest lucru trebuie sa porniti filmul, il opriti si asteptati aproximativ 10 minute, apoi il porniti iar si va merge fara intrerupere. Insa nu va putem garanta o functionare perfecta deoarece depinde foarte mult si viteza voastra de net.

(27 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit