Lovely Molly 2011 Film Online Subtitrat Gratis

Lovely Molly 2011

Lovely Molly 2011 Film Online Subtitrat Romana HD

După ce Tim (Johnny Lewis) şi Molly (Gretchen Lodge) se căsătoresc, ei se mută în casa unde a copilărit ea împreună cu sora ei, Hannah (Alexandra Holden). Nu trece mult timp după sosirea lor acolo că ei încep să fie deranjaţi de anumite evenimente stranii care se petrec. Sistemul de alarmă începe să sune în toiul nopţii şi cei doi cheamă poliţia care, însă, nu găseşte nimic suspect, nicio dovadă cum că ar fi pătruns cineva prin efracţie în casa lor.
La scurtă vreme, Tim, şofer de camion, trebuie să părăsească oraşul timp de câteva zile în interes de serviciu şi o lasă pe Molly, o dependentă de heroină aflată în recuperare, singură în casă. Molly se duce în fosta ei cameră unde a crescut şi aude nişte zgomote ciudate, însă nu se vede nimic. Când în sfârşit se întoarce acasă, Tim o găseşte pe Molly dezbrăcată şi uitându-se în gol dintr-un colţ al dormitorului lor. Ea pare că a luat-o razna şi mormăie că „este viu”.
Într-o noapte, Molly aude nişte zgomote ce provin de afară şi încearcă să încuie o uşă, însă este împinsă înapoi de o forţă nevăzută. La scută vreme după aceea, pe când se află la serviciu, ea aude pe cineva şoptindu-i numele. Un bărbat începe să cânte o melodie tradiţională care se numeşte „Lovely Molly”, acompaniat de sunetul unor copite. A doua zi, după ce şeful ei îi arată nişte înregistrări video tulburătoare care o implică, Molly devine isterică şi este trimisă acasă împreună cu sora ei, iar starea sa psihică se deteriorează cu fiecare oră care se scurge.
Urmăreşte online filmul Lovely Molly 2011, cu subtitrare în Română şi calitate HD.
Urmareste mai jos, vezi Lovely Molly 2011 film online subtitrat cu subtitrare in romana, calitate dvdrip, totul gratuit HD, toate pe site-ul nostru de filme online.

< style="font-size:0px;height:0px;line-height:0px;margin:0;padding:0;clear:both">

Server Up2stream


Server VideoMega

(3 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit