Love and Friendship 2016 Film Online Subtitrat Gratis

Love and Friendship 2016

Love and Friendship 2016 Film Online Subtitrat Romana HD

În anii 1790, rămasă văduvă de curând, relativ tânăra Lady Susan Vernon (Kate Beckinsale) caută să găsească o pereche înstărită pentru singura ei fiică, Frederica (Morfydd Clark), şi un soţ la fel de înstărit pentru ea însăşi ca să poată renova imensa vilă în care locuieşte. După ce a fost alungată de pe proprietatea Manwaring din cauza anumitor probleme pe care le are, ea se îndreaptă către oraşul în care locuieşte cumnatul ei, Charles Vernon (Justin Edwards), împreună cu soţia sa, Catherine Vernon (Emma Greenwell).
Catherine şi fratele ei, Reginald DeCourcy (Xavier Samuel), sunt conştienţi de reputaţia lui Lady Susan în ceea ce priveşte aventurile amoroase şi cât de determinată este în a obţine ce-şi propune. Însă sub influenţa lui Charles, Reginald acceptă să îi acorde prezumţia de nevinovăţie şi curând se regăseşte sub farmecele lui Lady Susan. În momentul în care tatăl lui Reginald, Sir Reginald DeCourcy (James Fleet), află despre acest lucru, el călătoreşte acolo pentru a sta de vorbă faţă-n faţă cu juniorul şi a-l avertiza că nu trebuie să se însoare cu Lady Susan pentru că va face familia de râs.
Frederica, pe de altă parte, se află la o şcoală-internat pe care Lady Susan nu-şi permite s-o plătească, însă fuge de acolo şi este apoi exmatriculată. Sir James (Tom Bennett) a făcut în trecut o propunere de a o lua pe Frederica de soţie, însă a fost refuzat. Aceasta ajunge şi ea în oraşul mamei sale şi, la scurtă vreme după aceea, este urmată de Sir James Martin, un tip foarte bogat, cu intenţii bune, dar cam prostovan.
Urmărește online filmul Love and Friendship 2016 (Iubire și prietenie), FĂRĂ subtitrare în Română și calitate HD.
Urmareste mai jos, vezi Love and Friendship 2016 film online subtitrat cu subtitrare in romana, calitate dvdrip, totul gratuit HD, toate pe site-ul nostru de filme online.

< style="font-size:0px;height:0px;line-height:0px;margin:0;padding:0;clear:both">

Server OpenLoad


Server VideoMega

(5 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit