Lost Highway – Metamorfoze, filme online subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Lost Highway - Metamorfoze 1997, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Lost Highway – Metamorfoze 1997, film online HD, subtitrat în Română

Fred Madison (Bill Pullman), un saxofonist din Los Angeles, primeşte un mesaj de la un bărbat necunoscut în care este informat că „Dick Laurent este mort”. În timpul unei pauze de la spectacol într-o seară, Fred sună acasă, dar Renée (Patricia Arquette), soţia lui, nu îi răspunde la niciun telefon. Întorcându-se acasă mai târziu, Fred o găseşte dormind în patul lor. În dimineaţa următoare, ea găseşte o casetă VHS pe verandă pe care este filmată casa lor.

Pe măsură ce trec zilelele, mai multe casete încep să apară, iar de această dată pe ele sunt imagini cu interiorul casei şi chiar cu ei în timp ce dorm. Fred şi Renée cheamă poliţia, dar detectivii care sunt trimişi să se ocupe de cazul lor nu sunt deloc de folos. Fred şi Renée participă apoi la o petrecere organizată de Andy (Michael Massee), un prieten de-al lui Renée. La petrecere, un bătrân palid pe care Fred îl tot vedea în vise se apropie de el şi susţine că s-au mai întâlnit în trecut.

Ba mai mult decât atât, bărbatul respectiv susţine că se află acasă la Fred, răspunzând chiar la telefon atunci când Fred sună. Fred îl întreabă pe Andy cine este respectivul, iar acesta îi spune că e un prieten de-al lui Dick Laurent. Fred, terifiat şi confuz, pleacă de la petrecere şi se duce acasă cu Renée. În dimineaţa următoare, o altă casetă apare şi Fred o urmăreşte singur. Spre oroarea lui, în filmare este chiar el aflat lângă cadavrul făcut bucăţi al lui Renée!

Urmăreşte online filmul Lost Highway – Metamorfoze 1997, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!< id="SC_TBlock_139584" class="SC_TBlock">loading…

(3 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit