Let’s Be Evil (2016)

Let’s Be Evil (2016)

Bine ati venit intr-o realitate virtuala de cosmar. Disperata sa faca rost de banii necesari tratamentului pentru tatal sau grav bolnav, Jenny se angajeaza ca supraveghetoare intr-un centru pentru copiii supradotati. Insa, in momentul in care Jenny, impreuna cu alti doi angajati sunt dusi intr-un bunker de maxima securitate in care copiii poarta ochelari de amplificare a realitatii, Jenny este tarata fara voia sa intr-un joc teribil. Este socata sa vada ca acesti copii nu par sa aiba niciun fel de emotie, au un comportament rece si calculat, Cassandra in special.

Categorie 2016, Filme HD, Filme Noi, Filme Online, Thriller

Tag-uri filme 2016, Filme Thriller, Lets Be Evil 2016, Lets Be Evil 2016 film online subtitrat, Lets Be Evil 2016 online subtitrat

Acum urmăresti filmul Let’s Be Evil (2016) , online subtitrat gratis


Daca doresti sa vizionezi filmul fara intrerupere si la o calitate HD distribuie filmul prietenilor tai.
Distribuie filmul

SERVER 2

SERVER 3

Informatie Va recomandam sa asteptati in jur de 5-10 minute pana se incarca filmul pentru o vizualizare mai buna si fara intreruperi. Pentru acest lucru trebuie sa porniti filmul, il opriti si asteptati aproximativ 10 minute, apoi il porniti iar si va merge fara intrerupere. Insa nu va putem garanta o functionare perfecta deoarece depinde foarte mult si viteza voastra de net.

(6 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit