Knight and Day (2010) online subtitrat HD » Intalnire exploziva

Knight and Day îi are în centrul poveştii pe Roy Miller şi June Havens. După ce se ciocneşte de două ori cu Miller în aeroport, Havens este anunţată că zborul său a fost decalat. Între timp, Agentul Fitzgerald, crezând că Havens lucrează cu Miller, face în aşa fel încât să urce la bordul avionului iniţial. După o conversaţie suficient de îndelungată încât să devină fascinată de el, Havens merge până la toaletă. În timp ce ea este acolo, ceilalţi pasageri îl atacă pe Miller, iar acesta îi omoară pe toţi. După ce revine de acolo şi îl sărută pe Miller, acesta o informează calm că i-a omorât pe toţi cei aflaţi la bord, inclusiv piloţii. Crezând că este o glumă, Havens intră în joc până când Miller intră în cabina piloţilor, iar pasagerii încep să cadă de pe locurile lor, fără viaţă.

Cu Miller pe post de pilot, avionul se prăbuşeşte într-un lan de porumb şi mai apoi o duce pe Havens acasă după ce o droghează în prealabil şi îi spune că dacă vor veni alţi agenţi după ea şi-i vor repeta constant că vor s-o ducă „într-un loc sigur” înseamnă că vor s-o omoare sau s-o bage la închisoare. Trezindu-se acasă, Havens îşi petrece ziua probând rochii de domnişoară de onoare pentru nunta surorii sale şi este şocată să afle că aceasta vrea să vândă maşina tatălui lor, un Pontiac GTO tri-power, pe care Havens plănuia să i-l ofere drept cadou de nuntă.

Ceva mai târziu, ea este interpelată de câţiva agenţi de informaţii, iar Miller îşi face apariţia şi, după un lung schimb de focuri, omoară câţiva dintre ei şi o „recuperează”. Havens fuge cu prima ocazie ivită şi îl contactează pe Rodney, fostul ei iubit de meserie pompier. Crezând că e stresată şi îşi închipuie diverse lucruri, Rodney încearcă s-o calmeze până ce îşi face din nou apariţia Miller şi o răpeşte pe Havens şi îl împuşcă într-o zonă non-vitală, spunându-i că această rană îl va transforma într-un erou şi îi va garanta promovarea ca locotenent. Servere disponibile pentru vizionare [linkuri externe]

(14 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit