Karl Urban, transformare spectaculoasă pentru rolul antagonistului din Thor 2

Ultimul film din seria Thor, în care Zeul Tunet (Chris Hemsworth) face echipă cu The Hulk (Mark Ruffalo) în călătoria lor peste nouă regate pentru a salva Asgard-ul de la o inevitabilă apocalipsă, îşi desfăşoară zilele acestea filmările, în Queensland, Australia, sub bagheta regizorală a lui Taika Waititi (What We Do in The Shadows).

Scenariul aduce pe marele ecran unul dintre antagoniştii notorii ai lui Thor din benzile desenate, Skurge the Executioner, interpretat de Karl Urban. Actorul a suferit o transformare spectaculoasă pentru rolul uriaşului chel şi plin de muşchi şi a ţinut să împărtăşească fanilor noul său look, într-o imagine postată pe contul său de Twitter.

În benzile desenate Marvel, Skurge este un războinic nemilos, care poate intra în timpul luptei într-o stare de furie turbată ce-l face de neoprit. Ca fiu al unei luptătoare de pe Asgard şi al unui gigant al tărâmului gheţii, Skurge devine şi el un faimos războinic, de unde şi supranumele – Executioner. După ce este sedus de Enchantress, devine ajutorul său neclintit în cucerirea celor Nouă Regate în locul lui Odin. Povestea sugerează că, în final, Skurge ajunge să-şi răscumpere greşelile…

(1 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit