Julieta (2016)

Julieta (2016)

Julieta se pregateste sa paraseasca Madridul natal definitiv moment in care o intalnire intamplatoare cu Bea, prietena din copilarie a fiicei sale Antia o determina sa isi amane planurile. Bea ii spune ca s-a intalnit cu Antia in urma cu o saptamana. Julieta spera ca isi va revedea fiica pe care nu a mai vazut-o de mai multi ani. Decide sa ii scrie tot ce a fost nevoita sa tina secret pana in prezent. Julieta vorbeste despre destin, de culpabiltate, de lupta unei mame pentru a supravietui incertitudinii si de misterul de neelucidat care ne impinge sa abandonam fiintele pe care le iubim de parca nu ar mai exista.

Categorie 2016, Drama, Filme Noi, Filme Online, Romantic

Tag-uri filme 2016, filme drama, Filme romantice, Julieta 2016, Julieta 2016 film online subtitrat, Julieta 2016 online subtitrat

Acum urmăresti filmul Julieta (2016) , online subtitrat gratis


Daca doresti sa vizionezi filmul fara intrerupere si la o calitate HD distribuie filmul prietenilor tai.
Distribuie filmul

SERVER 2

Informatie Va recomandam sa asteptati in jur de 5-10 minute pana se incarca filmul pentru o vizualizare mai buna si fara intreruperi. Pentru acest lucru trebuie sa porniti filmul, il opriti si asteptati aproximativ 10 minute, apoi il porniti iar si va merge fara intrerupere. Insa nu va putem garanta o functionare perfecta deoarece depinde foarte mult si viteza voastra de net.

(95 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit