Jason Bourne, revenire cu succes încurajator la box-office

Matt Damon şi Paul Greengrass au făcut din nou echipă pentru continuarea aventurilor lui Jason Bourne, astfel încât, la nouă ani de la „Ultimatum”, fanii au avut ocazia să se bucure din nou de conflictul plin de tensiune şi adrenalină pe care asasinul CIA îl are cu foştii săi angajatori. Pelicula a debutat pe primul loc în box-office-ul american, cu 60 de milioane de dolari. Suma a asigurat aproape jumătate din încasările internaţionale, care au ajuns acum la 110 milioane de dolari, în condiţiile în care bugetul de producţie a fost de 120 de milioane.

Relansarea francizei de dovedeşte astfel un succes. Cât priveşte evoluţia francizei în box office-ul american, Jason Bourne nu a reuşit să depăşească The Bourne Ultimatum, care a obţinut în 2007, la debut, 69,2 milioane de dolari.
Star Trek Beyond trece pe locul doi în clasament, cu 24 de milioane de dolari (în vreme ce încasările internaţionale se apropie de 161 milioane, iar pe trei debutează Bad Moms (comedia în care le revedem pe Milla Kunis, Kristen Bell şi Christina Applegate) cu 23,4 milioane (o reuşită, având în vedere bugetul, de numai 20 de milioane).

(0 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit