Imperium 2016 Film Online Subtitrat Gratis

Imperium 2016

Imperium 2016 Film Online Subtitrat Romana HD

În momentul în care mai multe butoaie ce conţin o substanţă chimică extrem de periculoasă dispare în neant, cei de la FBI, temându-se de faptul că e posibil ca acestea să fi ajuns pe mâinile teroriştilor ce plănuiesc un atac cu bombă chimică, încep să investigheze problema şi îşi concentrează întreaga atenţie şi majoritatea resurselor de care dispun asupra pistelor obişnuite ce îi au în vizor pe musulmani. Cu toate acestea, agentul Angela Zamparo (Toni Collette) este convinsă că atenţia trebuie îndreptată în altă parte.
Ea suspectează că o organizaţie neo-nazistă localizată în Washington ar fi cea responsabilă de aceste planuri diabolice. În ciuda faptului că este luată la mişto de colegii săi din organizaţie, Angela continuă să ancheteze această pistă aşa că îl recrutează pe politicosul, dar dornic de-a ieşi pe teren, agent Nate Foster (Daniel Radcliffe). Acesta trebuie să se radă pe cap şi să încerce să se inflitreze în organizaţia respectivă prezentându-se drept Nathan, un fost soldat ce tocmai s-a întors din Irak şi poartă în suflet multă ură şi are o mulţime de idei specifice.
Cu siguranţă că el nu pare a fi neo-nazistul tipic la prima vedere, dar cu excepţia câtorva membri care sunt suspicioşi cu privire la el, Nathan se descurcă foarte bine şi ajunge să fie primit în rândurile lor, ajungând astfel în lumea întunecată a acestora cu o uşurinţă atipică. Căutarea lui Nate pentru informţii îl poartă prin câteva aspecte diferite ale mişcării supremaţiei albilor.
Urmăreşte online filmul Imperium 2016, cu subtitrare în Română şi calitate HD.
Urmareste mai jos, vezi Imperium 2016 film online subtitrat cu subtitrare in romana, calitate dvdrip, totul gratuit HD, toate pe site-ul nostru de filme online.

< style="font-size:0px;height:0px;line-height:0px;margin:0;padding:0;clear:both">

Server OpenLoad

(41 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit