Iată care sunt următoarele cinci filme ale lui Channing Tatum

În luna februarie a acestui an, Channing Tatum făcea spectacol cu antrenante momente de dans ce omagiau indirect Hollywood-ul anilor ’50,  în Hail, Caesar!/Ave, Cezar!, apoi revenea la o notă sobră în postura de agent cu puternice convingeri anticapitaliste. Apoi, în luna iunie aflam că Channing Tatum şi A24 sunt pe cale să producă un serial parodie, ai cărui protagonişti ar fi doi poliţişti din România comunistă a anilor 1980. Să vedem ce alte proiecte are în plan „flexibilul” actor.  Iată care sunt următoarele cinci filme pentru care Channing Tatum a bătut deja palma.

1. Gambit. O alegere fericită pentru Universul Marvel
Channing Tatum deține rolul titular în viitorul film Gambit, pe cel al lui Remy LeBeau, unul dintre X-Men cu puterea de a manipula energia cinetică. E capabil să taie gâtul adversarilor doar cu o pereche de cărți de joc, dar e și un adevărat gentilom când vine vorba de femei. Ne așteaptă scene de acțiune ingenios coregrafiate, explozii și – cu puțin noroc – un cameo cu Deadpool.

2.  Kingsmen 2. Energizarea unui sequel foarte așteptat
Kingsmen: A Secret Service a avut un succes zdrobitor. Adăugarea lui Tatum în distribuție e binevenită. Deocamdată nu se cunosc detalii despre întinderea roluluisau dacă e în tabăra băieților buni, dar site-ul MoviePlot notează că ar putea fi vorba despre un rol negativ. Va călca Channing Tatum pe urmele lui Samuel Jackson?

(0 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit