Hudson Hawk 1991, filme online HD, subtitrat în Română

Urmăreşte online filmul Hudson Hawk 1991, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

Hudson Hawk 1991, film online HD, subtitrat în Română

Eddie „Hudson Hawk” Hawkins (Bruce Willis) este un maestru în spargeri şi desfacerea seifurilor care încearca să sărbătorească prima sa zi de libertate după ce a fost eliberat condiţionat din puşcărie. Însă nu apucă să se bucure prea mult deoarece imediat este şantajat de mai multe entităţi, inclusiv agentul supraveghetor, o mică familie mafiotă condusă de fraţii Mario şi de CIA, pentru a efectua erse jafuri periculoase împreună cu partenerul său cântăreţ, Tommy „Five-Tone” Messina (Danny Aiello).

Cei care controlează firele marionetelor se pare că fac parte dintr-o „corporaţie americană a psihopaţilor”, Mayflower Industries, condusă de doi soţi pe nume Darwin (Richard E. Grant) şi Minerva Mayflower (Sandra Bernhard), ajutaţi fiind de majordomul cuţitar, Alfred (Donald Burton). Compania, care are sediul în Esposizione Universale Roma, caută să preia controlul asupra întregii lumi prin reconstruirea „La Macchina dell’Oro”, un dispozitiv despre care se spune că l-a inventat Leonardo da Vinci (Stefano Molinari) şi care poate să transforme plumbul în aur.

Un ansamblu special de cristale sunt necesare pentru ca maşinăria să funcţioneze, iar acestea se află ascunse în erse opere de artă realizate de da Vinci. Sora Anna Baragli (Andie MacDowell) este o agentă a serviciului de contraspionaj al Vaticanului şi a aranjat împreună cu CIA să se implice în acest jaf pentru a putea să-i prindă pe făptaşi la Basilica Sf. Petru. După ce aruncă în aer o casă de licitaţii pentru a acoperi jaful unei opere de artă, fraţii Mario îl iau pe Hawk de acolo cu o ambulanţă.

Urmăreşte online filmul Hudson Hawk 1991, cu subtitrare în Română şi calitate HD.

SERVER 2

SERVER 3

Se blocheaza filmul?! Click aici pentru instructiuni!< id="SC_TBlock_139584" class="SC_TBlock">loading…

(1 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit