Honey 3: Dare to Dance (2016)

Honey 3: Dare to Dance (2016)

Melea Martin locuieste in Cape Town. Adora sa danseze insa se simte restrictionata de regulile stricte impuse de universitatea la care invata. Melea decide ca cea mai buna modalitate de a se face remarcata ca si dansatoare este sa inchirieze un teatru in paragina si sa puna in scena o adaptare moderna a povestii clasice Romeo si Julieta, in ritm de hip hop. Pe masura ce ziua spectacolului se apropie, Melea realizeaza ca viata a inceput sa imite arta deoarece echipa sa a inceput sa se certe intocmai ca familiile Capulet si Montague ale lui Shakespeare.

Categorie 2016, Drama, Familie, Filme Noi, Filme Online, Muzical

Tag-uri filme 2016, filme drama, filme familie, filme muzical, Honey 3 Dare to Dance 2016, Honey 3 Dare to Dance 2016 film online subtitrat, Honey 3 Dare to Dance 2016 online subtitrat

Acum urmăresti filmul Honey 3: Dare to Dance (2016) , online subtitrat gratis


Daca doresti sa vizionezi filmul fara intrerupere si la o calitate HD distribuie filmul prietenilor tai.
Distribuie filmul

SERVER 2

SERVER 3

Informatie Va recomandam sa asteptati in jur de 5-10 minute pana se incarca filmul pentru o vizualizare mai buna si fara intreruperi. Pentru acest lucru trebuie sa porniti filmul, il opriti si asteptati aproximativ 10 minute, apoi il porniti iar si va merge fara intrerupere. Insa nu va putem garanta o functionare perfecta deoarece depinde foarte mult si viteza voastra de net.

(58 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit