Henry Cavill oferă un indiciu legat de costumul pe care îl va purta în Justice League

Justice League aduce un nou look pentru Man of Steel. Indiciul este oferit de interpretul personajului, actorul Henry Cavill, ce a postat pe contul de Twitter un detaliu negru din costumul pe care Superman îl va purta în film. Imaginea face trimitere la întoarcerea supereroului – după ce a fost ucis în lupta cu Doomsday, moment adus pe marele ecran în pentru Baman v Superman: Dawn of Justice – însă unul oarecum aşteptat (Dawn of Justice ne-a oferit pe final speranţa revenirii; ţărâna începea să se ridice de pe mormântul lui Superman).

Se pare că pentru Justice League scenariştii s-au inspirat dintr-o serie faimoasă a benzilor desenate, The Death and Return of Superman, ce a pus pe jar fanii în 1992, 1993. Aici, moartea supereroului a oferit altor îndrăzneţi ocazia de a-i împrumuta identitatea. Asta până la întoarcerea adevăratului Superman, îmbrăcat în negru şi cu un „S” metalic pe piept. Nu lipsesc armele  o caracteristică a producţiilor de ertisment ale anilor ’90. Există însă şi o versiune a unui Supeman rău – o clonă creată de viilain-ul Darkseed, ce apare în benzile desenate din 2013-2014.

Vom vedea ce i-au rezervat realizatorii Superman din 17 noiembrie, când se lansează Justice League. În regia lui Zack Snyder, filmul îi va reuni pe Wonder Woman (Gal Gadot), The Flash (Ezra Miller), Batman (Ben Affleck) şi Aquaman (Jason Momoa), dar şi The Joker (Jared Leto), Lex Luthor (Jesse Eisenberg) şi Cyborg (Ray Fisher). 

(0 View)

Un Share?
Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Share On Reddit